søndag den 30. december 2012

WellNails - The North Pole is a real place

Kom lige se på antallet af faste læsere m.m. I er for seje allesammen! <3

I dag vil jeg vise jer endnu en mega cool lak fra WellNails. Jeg fik fire lakker fra WellNails i julegave, og det her er en af dem ;) Der er en masse forskellig slags glitter i, i en mælkehvid base, så den kan både bruges over hvid eller over en anden farve som fx her. Nåh ja, så lyser den i mørke! Pretty cool! :P Jeg valgte at lægge den over hvid fordi jeg ville have den til at lyse så meget som muligt. Udover det så lagde jeg tre lag af den, selvom to havde været helt fint. Men altså, jeg har det med at overdrive...
- Jeg fik desværre lavet et mærke på ringefingeren inden lakken var helt tør. Et tip: Pas på med at tage sele på når du lige har lagt neglelak. 





Oooooog i mørke! Hvis man "lader" neglene under en lampe i 30-60 sek. så lyser den altså rigtig meget! 
IRL lyser den mere turkis-blå, men mit kamera/mobil ville bare have det til at se sådan her ud >.<



Her kan du følge og/eller købe WellNails:
WellNails - Facebook
WellNails - Blog
WellNails - Shop


Hvis jeg ikke når at vise mine nytårs-mani i morgen, så må i have et fantastisk nytår allesammen! Har i nogle negle-nytårsfortsæt? Jeg har bl.a. et, nemlig at jeg skal have nogle OPI lakker! ;D

fredag den 28. december 2012

Årets Danske Negleblog


Som jeg har skrevet før, holder Passion 4 Polish en slags award, med forskellige priser man kan vinde.
Jeg har været så heldig at blive nomineret til Nail art-prisen, og det er jeg utrolig glad for! Tusind tusind tusind tak til jer der har nomineret mig! <3 Hvis du har lyst til at stemme på mig, eller nogle af de andre, kan du gøre det lige her! :D
Her er billedet der "repræsenterer" mig:


Hvis du vil se flere billeder af denne mani kan de se dem her :) Håber der er nogle derude der har lyst til at stemme på mig! 

mandag den 24. december 2012

Min jule-mani

Så er det blevet juleaftensdag! Jeg har lige et par minutter før jeg skal igang med at rydde op og gøre mig klar, så jeg vil lige vise jer min jule-mani. Jeg var fuldstændig løbet tør for inspiration i går, da jeg skulle til at lave dem. Jeg googlede lidt, og fandt frem til at jeg ville have et santa-outfit som accent nail ;) Da jeg har lidt halv travlt skriver jeg det her fra iPad, og har ikke fået redigeret billedet.. Nå, men god jul til alle her i blogland! :D

søndag den 16. december 2012

Julenegle på neglenymfer.dk!

Hej! I dag kan du se mit bidrag til neglenymfernes julekonkurrence + 5 ande flotte designs på neglenymfer.dk :D Så skynd dig derover, måske kan du få inspiration til din jule-mani? ;)

torsdag den 13. december 2012

NOTD - Candy canes

I dag har jeg lavet candy cane negle, for at komme lidt i julestemning. Først har jeg lagt to lag hvid (Sally Hansen White on) og bagefter har jeg tegnet de røder streger med akrylmaling. Sregene er ikke perfekte, men på afstand kan man ikke se fejlene :)
Jeg har lagt et lag af min holo glimmer/shimmer/noget top coat over ;)
- Fik idéen med holo top coat'en fra Coewless




(Ved godt mine hænder har en mega weird farve, det er bare træls at tage billeder om vinteren! :P)

tirsdag den 11. december 2012

NOTD - Snowman..

Lige en hurtig NOTD for at få bloggen lidt igang igen. Jeg har prøvet på at lave en snemand. Det gik så ikke så godt.. Men nu viser jeg den altså.
Den blå er Essence Hard to resist og resten er akrylmaling. Jeg hader min hvide akrylmaling! Den fra Netto var god, men jeg brugte den til et skilt, og så var der ikke mere tilbage. Så købte jeg et sæt fra Kvickly, og den hvide dækker MEGA dårligt! 
Udover det er billederne blevet rigtig dårlige, pga vejret. Oh well.. ;)




mandag den 10. december 2012

YniQ - Luxus Vat Rondeller

Jeg har modtaget et par pakker af YniQ vatrondeller, efter at der blev spurgt på YniQ's facebook side om der var nogle som var interesserede i at pynte en "beholder". Jeg synes det lød som et sjovt lille projekt så jeg meldte mig ;)
Lad os først lige se resultatet.. 
Oh nooo! Har lige opdaget at jeg mangler at vandmærke billederne. Nå, gider ikke tl at lave det om, jeg overlever nok :P






Julemanden og rensdyret er bare printet ud (Se billedet HER), klippet ud, og limet på med en random lim. Til de sølv-glitter snefnug har jeg brugt en sølv glimmer striper fra Depend ;)

Om selve rondellerne...
Nu har jeg kun brugt dem til at fjerne en mani, men jeg synes godt man kan mærke at det er bedre kvalitet. Efter jeg har brugt dem noget mere, kan jeg nok sige lidt mere om dem :)

Nå men, det var det. Vil lige til sidst sige at beholderen er GENIAL! Jeg elsker at have de ting jeg bruger mest til at stå fremme og så det her er bare den perfekte løsning!

UPDATE: Jeg har nu brugt dem i noget tid, og jeg synes stadigvæk at beholderen er ret smart, og selve rondellerne er også i bedre kvalitet end de normale. MEN de er 4-5 gange dyrere end de normale, og hvis jeg vil købe dem, skal jeg bestille over nettet. Og så begynder det altså at blive lidt inviklet for bare at få nogle vatrondelller.. Efter at have læst det her på facebook, har jeg slet ikke lyst til at købe dem. Så som afslutning vil jeg sige, at jeg nok går tilbage de almindelige :)

tirsdag den 4. december 2012

NOTD - Essence Blue addicted

Heeeeej! Undskyld jeg ikke har skrevet i lang tid men har haft lidt problemer med at min neglelak ikke holder, der har været skolefest, og pludselig så er det december og snevejr! 
Nå, men hvis der er nogle der kan huske det, var jeg jo på Mallorca i sommerferien, og havde ledt efter Essence Blue addicted uden held.. Så da min min mor i sidste måned kom hjem fra Polen, og havde købt den til mig blev jeg so so so happy! Nu har jeg endelig fået den prøvet og den er F-A-N-tastisk! 
Der er 3 lag på, uden noget under, og et lag top coat.. Undskyld de slidte spidser og sådan ;) 




Holder noget sne, fordi så sej er jeg! XD -Ja , det var koldt...
Og lige til sidst en flot solnedgang fra weekenden ;)



Jeg elsker bare det her vejr! Elsker altid sne de første to-tre uger. Efter det vil jeg bare have sommer igen! :P
Nå, nu vil jeg finde et tæppe, noget varm kakao, og se det nye afsnit af How  i met your mother :D -See ya!