mandag den 25. februar 2013

NOTD - Matching OOTD

Okay faktisk er det mere NOTD (nails of the day) og OOTD (outfit of the day) fra i fredags, men det glemmer vi lige! :P 
Nå, men jeg lavede det fordi mine negle skulle matche min nye bluse fra H&M. Og det blev så til det her :) 
Den hvide er Sally Hansen White on og den blå er akrylmaling. Som er mega træls! Synes alt mit akrylmaling er ved at blive dårligt, måske skulle jeg købe noget nyt og bedre..




tirsdag den 19. februar 2013

THEN AND NOW - Strawberries/Jordbær



Så er det blevet tid til næste del af serien. Som i kan se er billedet fra november 2011, så det er ret længe siden, og jaa.. Det er ikke lige det flotteste syn. 
Se lige alt det lak der IKKE er på neglen, vatpind? nej tak! :P Og mine neglebånd, og de der prikker, altså... Men man skal jo starte et sted ikke? ;D 
Men her er der ihvertfald tydelig forskel, selvom jeg heller ikke er helt tilfreds med det denne gang. Min grønne akrylmaling er træls, så der skal hvid under først, og den er også virkelig dårlig.. 
Den røde neglelak er Gosh Lambada og resten er akrylmaling. Mit clean up er ret dårligt, i know :P Og resten af billederne blev lidt underlige. 




Fun fact: Jeg kan ikke lide jordbær, synes de er sure >.< Jeg er underlig, ved det godt.

onsdag den 13. februar 2013

NOTD - Glitter gradient

I dag er mine negle ret simple. To lag Rimmel My denim, med en lille glitter gradient, lavet med WellNails Rock in the New Year! Øh, ja så er der vist ikke så meget mere at skrive, andet end at jeg rigtig godt kan lide denne mani, men blå er også en af mine yndlings neglelak farver (sammen med lilla ...og måske pink)




søndag den 10. februar 2013

THEN AND NOW - Tropical sunset


Jeg har besluttet at starte et lille tema/serie, hvor jeg laver en mani som jeg har lavet inden jeg startede bloggen igen, og så sammenligner dengang og nu. Jeg fik lyst til at lave det selv da jeg så det på http://onenailtorulethemall.blogspot.com :) 
Jeg valgt denne mani, fordi da jeg lavede den sidst, var der rigtig mange der synes den var flot! :D 
Jeg har brugt Essence Wanna be your sunshine, China glaze Papaya punch, Gosh Lambada og akrylmaling til palmen. 
Jeg var ret glad for at jeg lavede det igen, selvom det ikke lige passer til årstiden :P Det irretere mig bare at jeg ikke fik taget billeder inden jeg fik slidte spidser..



Jeg synes det er ret sjovt at se udviklingen, både med nail art delen, og så selfølgelig med at tage billeder. Jeg har faktisk samme mobil som dengang :P Det skal lige siges at det her var en af de bedste manis fra inden jeg startede at blogge. Der kommer nogen der er meget værre..  >.<

onsdag den 6. februar 2013

NOTD - Essie says Suit up!

Det her indlæg skulle jeg have skrevet i weekenden, men det er lige blevet skubbet lidt pga en familie fødselsdag og sygdom. 
Til denne mani har jeg brugts Essie Going incognito (se den for sig selv her, den rigtige farve er et sted midt i mellem) og WellNails Suit up! To lag Essie og et lag WellNails :)
Det blev et ret tyk lag af Suit up! da jeg skulle skynde mig lidt, så derfor får i lige et par billeder af en swatch stick. Der er der lagt et mere "normalt" lag ;)