mandag den 5. november 2012

NOTD - Flakies on purple

I dag har jeg en et par dage gammel NOTD at vise jer. Gosh Wild lilac med flakies ovenpå! Flakie lakken er Essence Night in vegas, som er den eneste flakie lak jeg har. Need more! Det var faktisk ikke menningen at jeg ville vise jer denne mani, for jeg kunne bare slet ikke få taget nogle billeder hvor man kunne se effekten. MEN så kom jeg i tanke om et smart trick som jeg læste om på DEN HER BLOG, hvor man tager hånden/neglen under vand så douchrome effekten er meget nemmere at se og fotografere. Så det gjorde jeg, men billederne blev ikke særligt skarpe.. Sorry ;)
6 kommentarer:

 1. Hold da op, det var smart! Det vil jeg prøve næste gang jeg skal tage billeder af flakies.

  Ps. Håber du bliver glad for Ciaté lakkerne :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er! Skal nok blive glad for dem, det er mine første Ciate lakker så jeg er lidt spændt på at prøve dem :D

   Slet
 2. Jeg elsker din blog! Utroligt, at jeg ikke har fundet den før og, at du ikke har flere læsere. Det burde du! Det hele er så flot, især dine billeder!
  Hvilket kamera bruger du?

  Katrine // Snomme.blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak! Det var virkelig sød sagt :) Men min blog er jo lidt ny, og ja.. Der er nok ikke så mange der "kender" den. Men jeg er rigtig glad for at du kan lide den!
   Alle billeder på bloggen er taget med min mobil (Sony Ericsson x10 mini pro) som vist har 5mp kamera eller sådan noget? Faktisk er det ret dårligt og den kan ikke engang zoome. Men i ordenligt lys, og så lidt redigering så bliver det nogle okay billeder ;)

   Slet
 3. Det gjorde jeg sidste år med en lilla models own og min essie shine of the times :). Mat er det helt fantastisk!

  SvarSlet