onsdag den 9. januar 2013

Essence - Where is the party?

Endnu en dag med bare lak. *suk* Jeg savner at lave noget nail art, men jeg har ingen top coat tilbage.. Jeg har bestilt en ny, så jeg går bare og venter :)

Nå, men dagens lak er Essence Where is the party?, some er en lilla-grå-grøn dou(multi?)chrome. Jeg har det sådan lidt "njaah" med denne her lak. I det rigtige lys er den lilla og grønne farve rigtig flot, men andre gange ser den helt grå og kedelig ud. 
På billedet har jeg lagt to lag over sort (Gosh Nero), fordi tænkte det kunne gøre effekten stærkere. Jeg tror egentlig den havde været ligesådan uden sort under.


Sorry at jeg ikke har været så aktiv her på bloggen, men jeg har brugt utrolig (!) lang tid på at finde en konfirmationskjole (Jeg skal konfirmeres d. 9. maj). Og jeg har stadig ikke fundet en hvor jeg bare har tænkt wooow! Sååå.. Jeg leder stadig.. Jeg sidder faktisk og skriver det her med helt nøgne negle *gisp* :P

4 kommentarer:

 1. Den ser ud til at minde meget om Wet n wild's "Grays anatomi" :-)

  SvarSlet
 2. Jeg synes det ser ud til, at være en lækker lak :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er det også, men nogle gange er den ikke helt så flot som på billedet. Udover det er jeg ikke så vil med lakker hvor man kan se penselstrøg.. Men det er selvfølgeligt forskeligt hvad man synes om det ;)

   Slet