onsdag den 3. juli 2013

Essence Nail art twins Reloaded O1 Edward & Bella

Hellooo! I dag vil jeg vise jer et af de tre sæt, kaldet nail art twins reloaded, som er fra Essence. Hver sæt består en en creme farve og en glittertopper, som faktisk er skabt for hinanden :b 
Den blå creme (Edward, 2 lag) er en rigtig fin lyseblå farve, me like! På ringefingeren har jeg lagt et lag af Bella, og på de andre fingre har jeg lavet en glittergradient.
Noget af glitteret i Bella (det der ser hvidt/sølv ud) er faktisk holografisk, selvom man ikke lige kan se det på billedet, da solen ikke lige gad at komme frem. Den dansker sommer er bare dejlig var? :P Nå, men det jeg ville sige var egentlig bare at i også lige får et billede af flasken.
English Summary:
Today i wanna show you Edward & Bella. It's one of the Nail art twins reloaded sets, from Essence. The blue creme (Edward, 2 coats) is a lovely light blue, me like! On my ring finger there's one coat of Bella, and on the other fingers i've done a glitter gradient. There's actually some holo glitter in Bella, but i couldn't capture it because there was no sun, whatsoever. The danish summer whether! Well, i included a picture of the bottle. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar