onsdag den 13. marts 2013

NOTD - Cupcakes

I mandags fik jeg en dejlig pakke med nogle rigtig fine cupcake øreringe (+ lidt ekstra) fra denne sælger/shopEtsty (se billeder af det hele til sidst i indlægget). 
Jeg tænkte jeg ville lave negle der matchede til øreringene. Selve cupcakes'ne failede lidt. Synes faktisk de var rigtig flotte indtil jeg kom top coat på, så blev de lidt meeh. Men jeg synes hjerterne på de andre finge blev rigtig fine <3
Den nude på ringe og pegefinger er Essie Sand tropez, og den mint-farvede på de andre er Essie Mint candy apple. Resten er lavet med akrylmailng.
Her under er et billede med det jeg modtog. Det eneste jeg havde betalt for var cupcake øreringene. De andet par og klistermærkerne var bare ekstra "gaver". De øreringe jeg har købt kan findes her, hvis nogen vil købe dem. Jeg er ihvertfald vild med mine :D Selvom om de er lidt tunge at have i, synes jeg ikke det gør så meget.


Og se lige alle detaljerne! Lige til at spise :P


Her under er den ene ørering ved siden af nogle forkellige neglelakker, bare lige så man kan sammenligne størrelsen med noget :)


Som sagt er jeg rigtig glad for mine øreringe, og hende der har shoppen har bare virkelig mange fede ting. fx Donut  øreringe! I NEED THEM!!!!! :D 

*Jeg har en smule problemer med at billederne ikke står lige/helt i midten, det er altså et eller andet med blogger*

4 kommentarer:

 1. Det er nogen VILD fedt øreringe! og synes dine cupcake blev søde på neglene! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak! :D Jeg vidste også at jeg bare MÅTTE eje dem da jeg så dem! :P

   Slet
 2. Uh, det er den sælger, jeg har købt min cupcake-ring fra. SÅ fede ting med mange detaljer! Elsker de her øreringe :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er også udelukkende din skyld at jeg har købt dem! :P Og ja, sælgeren har virkelig mange fede ting! :D

   Slet