tirsdag den 31. juli 2012

NOTD - Depend nr. 296 *matte*


Matte? Jeg har stadig ikke helt fundet ud at om jeg kan lide det eller ikke!.. Nogen gange synes jeg det er flot, andre gange, ikke så meget..
Nå, men lige da jeg stod og skulle lægge neglelak havde jeg lyst til noget matte (eller hedder det bare mat!?), så det blev den her Depend nr. 296. Jeg har to matte lakker fra Depend, den ene er den her og den anden er nummeret slidt af. Det er faktisk ret træls at nummeret så let bliver slidt på Depend neglelakker. Men lige et par billeder ef de to matte lakker som jeg har;)Den ene er en lyserød med lidt shimmer, den anden er såden en petrolioms-blå (er der noget der hedder det?)
Men jeg valgte den lyserøde i dag;) Også på ringefingeren har jeg lavet en "accent nail". Her det sidste stykke tid har jeg været ret vild med at lave en anderledes negl, så er det også nemmere end at skulle lave det på alle negle!
Mønstret på ringefingeren ser lidt "klumpet" ud fordi jeg ikke lagde nogen top coat, fordi jeg havde en idé om at det ville se fedt ud med det sorte som skinnede og det matte ovenpå.. Billeder!
Her er to lag, som var rigtig træls at ligge fordi at den tørre mega hurtigt! Så hvis man liiige skal køre penslen hen over et sted én gang til, så bliver det sådan klumpet ujævnt noget!.. Træls! ;)

Der går nok ikke langt tid før jeg fjerner det igen, for "pænt" synes jeg ikke ligefrem det er. 
Det var det for i dag, vi ses! :D

2 kommentarer:

  1. flotte negle ;D sej med de striper :D øh jeg tænkte på nu får jeg er fast læder af din blog vil du så ikk væe det af min :)det er polish-lift.blogspot.com :)

    SvarSlet
    Svar
    1. Undskyld jeg først svarer nu, men har været på ferie.. Og mange tak! Og tak fordi du er fast læser, klikker mig lige ind på din blog og gør det samme;)

      Slet