mandag den 23. juli 2012

Velkommen!

Hej og velkommen til min blog! Dette er mit første indlæg så jeg vil lige fortælle nogle ting om mig;)


Men inden det vil jeg lige sige at jeg er SUPER glad for at jeg endelig har lavet en blog. De sidste par dage har jeg gået og tænkt rigtig meget over det og nu gjorde jeg det så. 


Hvis man ikke lige har opdaget det, så er dette en negle-blog så det handler altså om negle og neglelak! Og bloggen fik navnet "Panic Polish" fordi jeg selv synes det lyder ret godt ;)

Headeren er ikke fast, jeg synes bare det var for kedeligt med kun tekst. Så nu blev den sådan, og jeg synes også den blev okay..

Nå, men lidt om mig..

Jeg hedder Mette, og jeg er 13 år! Mine to største interesser er neglelak og Apple.

Det eneste jeg har fra Apple, som er mit helt eget, er min elskede iPad! Som virkelig er noget af det bedste jeg nogensinde har købt :P

Jeg elsker at sidde ved computeren og redigere film/billeder, og især hvis det har noget at gøre med negle.

Jeg kan lide at lave nail art, men jeg elsker også en rigtig flot og god lak, som er smuk nok i sig selv! Lige nu er min samlig kun på nogle og 30, og efter min mening er det alt for lidt;) Folk der ikke interessere sig for neglelak vil nok mene det er meget, men i forhold til andre neglelak-elskere er det meget meget (MEGET) meget lidt!

Jeg har valgt at lave denne blog fordi, tit når jeg har lavet negle har jeg så meget at sige om det, og der synes jeg at, jeg mangler et sted at dele det.

Jeg vil også gerne lige sige/skrive at jeg måske ikke er den bedste skriver og jeg heller ikke altid lige får sat de rigtige kommaer. Men billeder siger jo også en del;)


Det var så lidt om mig, og jeg vil tilføje det til en "om mig" side så man altid nemt kan finde det;)

Til sidst vil jeg lige sige at jeg nok ikke kan opdatere hver dag, fordi jeg skifter ikke neglelak så tit, men måske hver 3-4 dag. Så det bliver noget NOTD (Nails of the day) agtig noget ;)

Nåh! Men det var vist det ;) Ses!..

-Mette

Ingen kommentarer:

Send en kommentar