tirsdag den 4. december 2012

NOTD - Essence Blue addicted

Heeeeej! Undskyld jeg ikke har skrevet i lang tid men har haft lidt problemer med at min neglelak ikke holder, der har været skolefest, og pludselig så er det december og snevejr! 
Nå, men hvis der er nogle der kan huske det, var jeg jo på Mallorca i sommerferien, og havde ledt efter Essence Blue addicted uden held.. Så da min min mor i sidste måned kom hjem fra Polen, og havde købt den til mig blev jeg so so so happy! Nu har jeg endelig fået den prøvet og den er F-A-N-tastisk! 
Der er 3 lag på, uden noget under, og et lag top coat.. Undskyld de slidte spidser og sådan ;) 
Holder noget sne, fordi så sej er jeg! XD -Ja , det var koldt...
Og lige til sidst en flot solnedgang fra weekenden ;)Jeg elsker bare det her vejr! Elsker altid sne de første to-tre uger. Efter det vil jeg bare have sommer igen! :P
Nå, nu vil jeg finde et tæppe, noget varm kakao, og se det nye afsnit af How  i met your mother :D -See ya!

2 kommentarer:

 1. Hejsa :)

  Jeg så lige så din "wish-list", at du ønskede dig China Glaze Skyscaper. Jeg har selv lige købt den på Ebay til kun 38 kr.

  Her er linket, hvis du er interesseret: http://www.ebay.com/itm/280935186487?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

  - Snomme.blogspot.dk

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak for linket, men jeg får nok ikke brug for det lige nu, prøver holde neglelak forbruget nede ;) Hahah du frister mig virkelig!

   Slet