mandag den 10. december 2012

YniQ - Luxus Vat Rondeller

Jeg har modtaget et par pakker af YniQ vatrondeller, efter at der blev spurgt på YniQ's facebook side om der var nogle som var interesserede i at pynte en "beholder". Jeg synes det lød som et sjovt lille projekt så jeg meldte mig ;)
Lad os først lige se resultatet.. 
Oh nooo! Har lige opdaget at jeg mangler at vandmærke billederne. Nå, gider ikke tl at lave det om, jeg overlever nok :P


Julemanden og rensdyret er bare printet ud (Se billedet HER), klippet ud, og limet på med en random lim. Til de sølv-glitter snefnug har jeg brugt en sølv glimmer striper fra Depend ;)

Om selve rondellerne...
Nu har jeg kun brugt dem til at fjerne en mani, men jeg synes godt man kan mærke at det er bedre kvalitet. Efter jeg har brugt dem noget mere, kan jeg nok sige lidt mere om dem :)

Nå men, det var det. Vil lige til sidst sige at beholderen er GENIAL! Jeg elsker at have de ting jeg bruger mest til at stå fremme og så det her er bare den perfekte løsning!

UPDATE: Jeg har nu brugt dem i noget tid, og jeg synes stadigvæk at beholderen er ret smart, og selve rondellerne er også i bedre kvalitet end de normale. MEN de er 4-5 gange dyrere end de normale, og hvis jeg vil købe dem, skal jeg bestille over nettet. Og så begynder det altså at blive lidt inviklet for bare at få nogle vatrondelller.. Efter at have læst det her på facebook, har jeg slet ikke lyst til at købe dem. Så som afslutning vil jeg sige, at jeg nok går tilbage de almindelige :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar