fredag den 7. juni 2013

Fælles Fredag: Inspireret af en tv-serie

Ugens emne er "inspireret af en film/tv-serie. Så mit er selvfølgelig inspireret af min yndlings serie How i met your mother. Hvis der er nogen der ikke har set serien så vil det her nok ikke give så meget mening.. Så det er bare igang med at se den ^_^
Lillefinger - Gosh Blue balloon: "Kids.. To understand this story you need to know that your uncle Marshall were doint something alot of college kids do. How do i say this?.. He was.. Let's say, eating a sandwich" Ted vil ikke fortælle sine børn at ham og Marshall har røget hash så han siger at de spiste sandwiches :b (Nævnt første gang i sæson 3,  episode 5)
Ringefinger - (oh my) Gosh Cobalt blue: The ducky tie! Åh jeg får helt lyst til at se det afsnit nu :P (Sæson 7, episode 3)
Langefinger - Sally hansen White on: "Am i the only one who is curious about the pineapple?"Inspireret af sæson 1, episode 10, hvor ingen ved hvor den ananas  kommer fra, og Marshell er virkelig gerne vil vide det :D
Pegefinger - Gosh Blue balloon: The yelllow umbrella. Jeg vil ikke til at forklare hele historien om den, og den er blevet nævnt rigtig mange gange.
Ud får hver finger har jeg skrevet hvilken lak jeg har brugt som baggrund og alt andet er akrylmaling. Desuden er der en matte top coat på fra Gosh.


Ups, havde helt glemt InLinkz, better late than never, right? :P

English Summary: 
This week's theme in Fancy Friday is Inspired by a movie/tv-series. Mine is inspired by how i met your mother (love it!). If you haven't watched is (then go and watch is!!!) then this mani isn't going to make sense for you. If there's some of the fingers you want me to explain then leave a comment. 
My bases are: Gosh Blue balloon (little and pointer finger), Sally hansen White on (middle finger) and (om my) Gosh Cobalt blue. Everything else is acrylic paint. 

14 kommentarer:

 1. Haha hvor er de fine! er især vild med ducky tie neglen ;)

  SvarSlet
 2. Jeg startede forfra med serien forleden og så Pineapple afsnittet i går :-P Tror også bedst at jeg kan lide ænderne ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Sjovt at det er ænderne folk bedst kan lide, det var dem jeg ikke helt vidste om jeg kunne lide :P

   Slet
 3. Den har jeg aldrig set, det kunne være man skulle gøre det. Virkelig fine tegninger - det er små malerier :-) Super.

  Christina

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) Jeg synes den er rigtig sjov (lidt i stil med friends, bare mere moderne) så det er bare at komme igang :D

   Slet
 4. det er en fantastisk serie, og jeg er lykkelig over at der kommer en sæson 9!!! :-D og viiirkelig kreative negle! :-) så fint!

  SvarSlet
  Svar
  1. Taaak ^_^ er også viiildt glad for at der kommer en sæson mere!!! :D

   Slet
 5. Har hørt om serien, men aldrig set den, hmm..... :-P Men det er fedt lavet :-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange taak :3 Det er rigtig fed serie så.. Se den :p Ej, det kommer jo også an på hvad man kan lide at se..

   Slet
 6. I LOVE IT!!!! Kommer nok ikke bag på dig ;D
  Hvor er de bare fine! Du er altså bare god, Mette :D
  Dammit, Trudy! What about the pineapple?!?

  SvarSlet
  Svar
  1. Hahah tak :D Der er så hyggeligt at vi er så mange himym lovers ^_^

   Slet
 7. Hvor er de flotte. Jeg elsker også HIMYM og er lidt ked af at næste sæson er den sidste :) Overvejede også at lave HIMYM negle og havde også den gule paraply i tankerne :) Jeg synes du har fanget nogle centrale elementer så flot :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) Det er ret trist at efter næste sæson er det bare slut.. Jeg er ligeglad hvem moren er jeg vil bare have det skal fortsætte!! :b

   Slet