onsdag den 29. januar 2014

By K giveaway!


Hello guys! Folkene bag By K. har været så søde at sponsore en giveaway til jer! Udover det har jeg selv fået 3 til anmeldelse, men det har jeg ikke lige fået gjort klart endnu. Så jeg tænkte at jeg ligeså godt kunne få gang i giveway'en så hurtigt som muligt :) I har muligheden for at vinde tre lakker, som i kan se på billedet. 
Giveaway'en er lavet gennem rafflecopter, og jeg tror de fleste ved hvordan det fungerer, men til dem der ikke gør kan jeg prøve at forklare det i korte træk. Hvis ikke du er automatisk logget ind skal du starte med at gøre det. Derefter er der tre ting der er obligatoriske. Det er meget vigtig at email adressen du skriver er en du bruger, ellers kan jeg ikke kontakte dig, hvis du vinder. Efter du har gjort de første ting vil der dukke flere ting op som du kan vælge at gøre for at få flere point = flere "lodder" = større chance for at vinde.
Jeg håber at i har lyst til at deltage, og at rafflecopter widget tingen fungerer som den skal (hvis ikke så må i meget gerne lige skrive en kommentar om det ;)).

De vigtigste regler:
- Jeg kontakter vinderen hurtigst muligt efter giveawayen er slut.
- Vinderen har 72 timer, fra jeg sender mailen, til at svare.
- Giveaway'en slutter 20. Februar kl.12 AM (hvilket må svare til 00.00) dansk tid
- Du skal bo i Danmark eller have en dansk adresse jeg kan sende til.
- Der skal deltages via Rafflecopter widget'en nederst

Du kan læse mere under "Terms and conditions".

a Rafflecopter giveaway

6 kommentarer:

 1. Hmm.. hvorfor skal jeg vinde? Jeg mangler egentlig ikke neglelak. Men det er nogle vildt flotte farver, du har sat som præmie! Og så har jeg hørt vildt meget godt om By K, men jeg har ikke prøvet deres lakker endnu.. Hvilket egentlig er for dårligt af mig :(
  Ris og ros. Jeg har ikke noget ris udover, at det skriftstørrelse er ret lille. Men det er nok bare mig og mine briller, der synes det. Generelt er dit indhold og dine billeder super, og jeg har fulgt dig i evigheder! :D
  - Snomme.blogspot.dk

  SvarSlet
 2. Elsker by k s lakker, så dem kunne jeg rigtig godt tænke mig at vinde ;)

  SvarSlet
 3. Jeg er helt vild med neglelak, selvom min familie og venner syntes jeg har nok, mener jeg ikke at jeg kan få nok, kan man det?
  Det er nogle super lækre lakker, har aldrig prøvet By K, men jeg er åben for nye mærker :)

  SvarSlet
 4. Jeg vil gerne vinde fordi jeg endnu ikke har prøvet By K.. Og jeg ved egentlig ikke hvorfor, men dette ville være en oplagt mulighed for at få den prøvet :)

  Hilsen. Patricia.

  SvarSlet
 5. Jeg ønsker at vinde da jeg er vild med lakkerne, jeg har nu haft en grøn fra ByK på i snart en uge, og der er intet tegn på slid, den ser ud som da den blev lagt, også er de bare så flotte.

  SvarSlet
 6. lækkert! elsker by k <3

  SvarSlet