onsdag den 15. august 2012

I'm back!

Ja, så er jeg tilbage igen fra Mallorca! Det var en rigtig god ferie, og jeg fik købt en del neglelak. Nu er sommerferien så slut og i går startede jeg så i skole igen, så nu går jeg i 7. :P 
Jeg fik købt 13 neglelakker på Mallorca, og de var dejligt billige;) Vi starter lige med et billede af dem alle..


Det ser faktisk ikke ud af særlig meget her på billedet.. Men min familie synes det var mere en rigeligt! Nå, men skal vi ikke bare tage dem fra en ende af? Alle navnene er fra venstre mod højre, først mærket og så navnet eller nummeret på lakken ;)

NYC (New York Colors) Midnight Confetti, Essence Hello holo, Essence Night in vegas


Essence Let's get lost, Essence Lime up!, Essence Ultimate pink, Essence Black is back
Essence Make it golden, Essence Choose me!, Essence Hard to resist
Sally Hansen White on, Sirer cosmetics 174, Essence Quick dry topcoat

Jeg fandt næsten alle dem jeg gerne ville have bortset fra Essence Blue addicted:'( Som var en af dem jeg helst ville have.. Men så må jeg se om jeg kan få andre til at skaffe den, eller bare købe Deborah Lippmann Across the universe som Essence Blue addicted er en efterligning af.

Ingen af de steder jeg var havde de nogle af de nye Essence flasker, og det var jeg faktisk lidt glad for! Fordi mange af de flotte farver ikke er med i de nye, så de udgår. Trist.. :'(

Lige til sidst et billede af mine negle, som de ser ud lige nu. Jeg synes egentlig ikke at de blev vildt flotte men... Jeg synes lige jeg ville vise dem alligevel :)


Adiós amigos!

2 kommentarer:

  1. Årh, jaloux! Jeg har Choose Me lakken på min ønskeseddel jo.

    SvarSlet
    Svar
    1. Ikke for at blære mig, men den er vildt flot på! .. ;)

      Slet