tirsdag den 28. august 2012

Midnight confetti!

Undskyld! Det er ved at være længe siden jeg har skrevet her, og nu vil jeg ikke komme med en masse undskyldninger.. Men med skole, lektier og venner er det nogle gange svært lige at få tid, plus at så har jeg bare haft en MEGA dårlig negle-uge. Hver gang jeg har haft en genial ide er det gået galt, så jeg bare er endt med en ensfarvet. 
Så det var det, det skulle bare lige ud..

Nu til noget om negle. Det er faktisk ingengang NOTD for jeg har fjernet det. Men som sagt gik alt bare galt for mig, så jeg endte med en blå lak, Essence Hard to resist, rigtig flot blå lak med shimmer. Men jeg syntes at jeg ville peppe det lidt op så hvad gjorde jeg... GLIMMER!
Jeg fandt min NYC midnight confetti frem og puttede to lag af den ovenpå og wauw! E-L-S-K-E-R det! (okay elskede det, manien er jo fjernet nu..) Midnight confetti er en klar lak fyldt med lyseblå og pink glimmer. Jeg ville nok ikke bruge den for sig selv, fordi jeg tror den skal have mange lag for at dække helt, men over en anden lak er den super fin!
Billederne blev ikke super gode, men sådan er det jo...

(Skygge)

(Sol)

(Skygge, AD tørre hænder/neglebånd!)

Min søde kat Kamille var med ude at tage billeder!

Undskyld at jeg har lavet sådan nogle kedelige mani'er her det sidste stykke tid.. Jeg vil rigtig gerne lave noget nail art, men jeg er bare SÅ træt af at tegne med neglelak, så jeg skal have fat i noget akryl maling.. Og så mangler jeg en god top coat, som jeg nok må udskyde lidt, fordi jeg gerne vil have en af de nye FNUG holoer ;) Og det er min pung ikke heeelt med på! :P

Det var det, ses!

2 kommentarer:

  1. den er glimmer dn er bare sådan lidt en ku godt fra min side af ;D hehe den er virkelig flot :D

    SvarSlet
    Svar
    1. Hehe ;) Er også viiildt glad for at jeg købte den!

      Slet