søndag den 19. august 2012

NOTD - Flakies!

Dagens negle er lavet en af de lakker jeg købte på Mallorca.. Essence Night in vegas! En flakie top coat og den er bare så flot! Jeg ville sige den er rigtig speciel, men alligevel ikke rigtig. Fordi der findes mange flakie top coats. Som fx Gosh Rainbow, Essie Shine of the times, Nubar 2010 og mange flere.. Nogen af dem er udgået andre er ikke ;)
Nå, men altså det er min første flakie lak og jeg elsker bare den effekt som den giver! Den skifter mellem orange, guld og grøn! Jeg tror bare jeg vil vise billederne;) Nårh ja, på billederne er der et lag af Night in vegas over Essence Black is back. (Undskyld de mange billeder, jeg kunne bare ikke vælge!) Hjørnerne på min langefinger negl ikke så "skarpe" fordi den flækkede i sidste uge..
(Sol)

(Skygge)

(Skygge)

(Skygge)

(Skygge)

(Skygge)

(Skygge)
Som du kan se er de fleste af billederne taget i skyggen, mest fordi jeg synes den er flottest der, og fordi min mobil ikke kunne tage et ordenligt billede af den i solen;)
Men.. Er den ikke bare flot!?? Jeg er vild med den! Så hvis du får chancen for at købe den eller en anden flakie lak så køb den! Det vil du ikke fortryde :)
Men seriøst, jeg elsker den! Jeg bliver ved med at sidde og stirre på mine negle! P Mens jeg skriver det her er jeg flere gange stoppet bare for at se på neglene! hehe! :D
Jeg er bare så glad for at jeg købte den! 
Den minder mig lidt om efterår.. Når bladene er faldet af træerne og ligger over det hele. Tror faktisk jeg vil bruge den meget til efteråret, som snart er lige om hjørnet, og fordi den ikke behøver sol for at være flot, er det bare ren WIN WIN! 
Det var det for i dag, og nu vil jeg gå udenfor og nyde solen! 
- Bye Bye

2 kommentarer:

 1. jeg bliver lige nød til at lave en ole henriksen citat jeg "oh my god I love it!!!" hehe jeg har selv gosh rainbow som jeg har blogget om på min blog og seriøst jeg elsker den men tror nu også måske jeg skulle købe essence bare fordi at den fra gosh bilder ensom uden en ved ;P

  www.polish-life-blogspot.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Heheh! Flakies er bare for fede! Men hvis du kan få fat i den her så gør det! Det er bare ærgerligt at man ikke kan købe essence i Danmark.. :)

   Slet