tirsdag den 11. september 2012

New in!

(Undskylder for "nøgen" negl)

Som lovet har jeg nogle ting jeg gerne vil vise. Der er kommet lidt nyt i min samling. For noget tid siden var jeg i Randers storcenter, og der var jeg i H&M og jeg fandt sådan en 2-pack neglelak. Udover det var jeg i NETTO og købte en pakke med akrylmaling. Lad os se lidt nærmere på tingene...

Der er 2 neglelakker i pakken og den kostede kun 30 kr.! Den ene er en lyserød/rosa holo glimmer (FEDT!) og den anden er en flot neon pink. På billederne (som er meget dårlige) er der et lag af hver og de har begge en meget god konsistens. Den pink dækker fint ved første lag, men normalt ville jeg give den to. Forresten hedder den pink "City" og glimmeren hedder "Zoo".Jeg har endelig fået købt noget akrylmaling og det er meeeget bedre at lave nail art med i forhold til neglelak! Der 12 farver i pakken, som du kan se på billederne. Pakken er købt i NETTO for 30 kr.
Det er meget fint man kan se farven udenpå, men det er ikke helt præcis. Den blå er lysere end udenpå tuben. Den gule og orange er lidt mere "neon" end tuben er udenpå. Men det giver da en ide om hvordan farven er :)

I går modtog jeg en ny top coat! Det var Essie Good to go! som er min yndlings top coat. Så nu kan jeg virkelig komme i gang med noget nail art! Og så har jeg også bestilt et pensel sæt med 15 pensler på Ebay. Glæder mig til de kommer!

-Ses! :P

2 kommentarer:

  1. det kunne da endelig være at jeg skulle i h&m inden så længe for den der holi glimmer er da lidt lækker ;D

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja det er den! Den pink er også rigtig flot :P (Hvis altså man er til PANG farver ;))

      Slet