lørdag den 8. september 2012

NOTD - Hello HOLO!

Lige en hurtig NOTD! Essence Hello holo er awesome! Det er holo glimmer i klar lak, som både kan bruges over en anden lak eller alene. Jeg har valgt at lægge den over en sølv fra Sirer cometics, fordi den skal have 3-4-5 lag før at den dækker helt. Jeg har nemlig haft den på tæerne før (3 lag) og der dækkede det ikke heeelt, men det gjorde ikke noget, for man ser jo ikke tæerne helt tæt på. 
På billederne er der to lag Hello holo over den sølv. (Uden fokus)
Det var helt vildt svært at får taget et billede hvor man kunne se hvor meget holo der er! Derfor er det sidste billede uden fokus.. 
I får lige et par billeder af flasken, der kan man lidt bedre se hvor fed den er! Og den glimter altså ligeså meget når den er på neglen, det var bare helt umuligt at tage billeder af det!


(Uden fokus)
Hvor er det irretende at man ikke kan se hvor fed den er på billederne!! Men hvis i får chancen for at købe den, så køb den! ;) Den er mega nice :P
I sidste indlæg skrev jeg at der var noget jeg ville vise, og det kommer snart.. Måske i morgen hvis jeg får tid, eller så i næste uge.  Okay, det er ikke noget helt vildt, det er bare noget jeg har købt som jeg gerne vil vise :)

4 kommentarer:

 1. JA den er bare mega fed den lak! :D jeg har den dog ikke men jeg har set andre blogger vise den fram og mums det er en ku' godt! ;D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej, jeg var ellers sikker på at jeg havde svaret dig! Men den er virkelig fed, men umulig at tage billeder af.. Jeg har ikke set et eneste billede hvor man virkelig kunne se hvor vild den er! ;)

   Slet
 2. Synes du har nogle vildt flotte negle :)

  SvarSlet