torsdag den 22. maj 2014

Last forever

I dag vil jeg vise hvordan mine negle så ud, da jeg så det aller sidste afsnit af How i met your mother, som hedder Last forever. Det er efterhånden ved at være længe siden, så havde helt glemt at jeg havde taget billeder af det. 
Jeg hører til dem der overhovedet ikke er fan af hvordan det hele endte. Det var bare.. forkert. Jeg vil ikke til at ikke til at skrive en masse om det, selvom jeg måske har efterladt et par lange kommentarer om det rundt omkring på nettet :b
Tilbage til neglene. Den pistacie/mint-grønne base er Essence Grunge me tender! fra deres Floral grunge LE kollektion, som jeg mener der er tre lag af. Glitteren ovenpå er et lag af WellNails Suit up!. Jeg var jo nød til at have en How i met your mother inspireret lak på til det sidste afsnit nogensinde.

English:

Today i wanna show you how my nail looked when i saw the the very last episode of How  i met your mother, called Last forever. It's been a while since it aired, so i actually forgot that i took pictures of it. 
I belong to the ones that not is a fan of how everything ended up. It was just.. wrong. I don't wanna start writing a lot about, although i may have left a few long comments other places on the internet. 
Back to the nails. The pistachio/mint green base is Essence Grunge me tender! from their Floral grunge LE collection, which it think there's three coats of. The glitter on top is one coat of WellNails Suit up!. Of course, i had to have a How i met your mother inspired polish on when watching the last episode ever. 

2 kommentarer:

  1. - jeg ved ikke heeeelt hvad jeg synes om afslutningen.. synes den virkede forhastet, og tror jeg er enig med dig, det var forkert :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Enig, det gik alt for hurtigt. Især sammenlignet med at resten af sæson ni havde gået utroligt langsomt :b

      Slet