mandag den 12. maj 2014

Paris // nails

I forrige indlæg viste jeg hvad jeg købte i Paris, men jeg havde slet ikke lige tænkt på at i selvfølgelig også skal se hvad der var på mine negle. Så det får sit helt eget indlæg i stedet for :D
Som altid var jeg i sidst øjeblik med at lave det, sådan går det altid når jeg skal lave negle til en særlig begivenhed. Så jeg lavede det jeg kunne nå. 
Jeg valgte at tage Gosh Frosted silver på alle negle, borset fra ringefingeren. På ringefingeren lavede jeg en accent nail ved at lave det franske flag. Jeg valgte med vilje en lidt lysere blå end det egentlig er, for at det skulle være mere forårsagtigt. Til flaget brugte jeg Essence Stamp me white, Essence Edward og Essie She's pampered. 
Det som man kan se i bagrunden er Notre Dame c;


English:
In the last post i showed you what i bought in Paris, but i haven't even thought of that i of douse also had to show my nails. So it'll have it own post instead :D
As always i was doing my nails in the last  minute, that how it always goes when i have to do my nails for a special occasion. So i just made what i had time for. 
I chose to take Gosh Frosted silver on all nails, except my ring finger. On the ring finger i made a accent nail by doing the French flag. On purpose i chose a lighter blue color than what it really is, to make in more spring-ish. For the flag i used Essence Stamp me white, Essence Edward and Essie She's pampered. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar